ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

64η Εθελοντική Αιμοδοσία 2015

Ηχηρό μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης αποτέλεσε η μεγάλη συμμετοχή των εθελοντών αιμοδοτών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Πολιτιστικού συλλόγου «Αγίου Τρύφωνα» Γουμένισσας για την 64η εθελοντική αιμοδοσία, που πραγματοποιήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 2015 στο εντευκτήριο του συλλόγου.
Οι αιμοδότες ανταποκρίθηκαν προσφέροντας λίγο από το αίμα τους που αποδεικνύεται σωτήριο για τους συνανθρώπους μας σε κρίσιμες στιγμές ενώ είχαν την ευκαιρία να λάβουν πληροφορίες για το Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών που θα τεθεί σύντομα σε λειτουργία και στο οποίο θα καταχωρηθούν ηλεκτρονικά όλοι οι αιμοδότες.
Η οργάνωση της αιμοδοσίας από το Νοσοκομείο Κιλκίς ήταν άψογη και η προσέλευση για την αιμοδοσία  εξελίχθηκε ομαλά και χωρίς ταλαιπωρία.


Το Διοικητικό Συμβούλιο τόνισε πως θα συνεχίσει με τρόπο αυξητικό τις δράσεις τους γύρω από την αιμοδοσία προσπαθώντας να διαδώσουν την ιδέα της προσφοράς αίματος και των παραγώγων τους στην κοινωνία. Γιατί η αιμοδοσία δεν είναι φιλανθρωπία, είναι καθήκον.
Η ευαισθησία για ανθρώπους που έχουν ανάγκη το αίμα συνανθρώπων προκειμένου να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα υγείας, πρέπει να παραδειγματίσει ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει σε ανάλογες κινήσεις και άλλους συνδημότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου